Προσφορά: Στην τιμή του δωματίου περιλαμβάνεται το πρωινό!

Αποστάσεις:

Για την παραλία: 100 μ

Για το λιμάνι: 100 μ

Για την πόλη: 0 μ (μέσα στην πόλη)

hotel | Aeginitiko Archontiko is the perfect accommodation for your holidays on Aegina island, Saronic Sea. Take your vacations in Aegina Town in a neoclassical traditional hotel.

Φωτογραφίες

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8 Rated by Guests

Εξαιρετικό Βραβείο Υπηρεσίας
2017
Από το Go Hotels

Αρχική

Κοντά στο λιμάνι της Αίγινας βρίσκεται ένα πολύ κομψό νεοκλασικό παραδοσιακό ξενοδοχείο βαμμένο σε κόκκινο τούβλο.

Το κτίριο χτίστηκε το 1700 και ήταν πολύ μικρότερο από ό, τι είναι σήμερα. Ανακαινίστηκε και χτίστηκε μεγαλύτερο στις αρχές του 1900, όπου απέκτησε το νεοκλασικό του ύφος. Σε γενικές γραμμές, είναι ένα κτίριο συνδυασμένο με μορφωτικούς και παραδοσιακούς παράγοντες του νησιού.

Τα δωμάτια με θέα στην αυλή είναι πολύ πιο απλά και σας δίνουν την αίσθηση της απλότητας του νησιού σε σχέση με τα βαριά αριστοκρατικά δωμάτια στον 1ο όροφο με ψηλά ζωγραφισμένα ταβάνια τους…

Το κτίριο είναι κατασκευασμένο από πέτρα και το πιο χαρακτηριστικό σημείο του είναι τα υπέροχα ζωγραφισμένα ταβάνια του, τα οποία σε μεγάλο βαθμό διακοσμούν το σαλόνι και κάποια από τα δωμάτια στον πάνω όροφο (1ος όροφος).

Το ξενοδοχείο διαθέτει 9 δωμάτια και μία σουίτα που αποτελείται από δύο δίκλινα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν ιδιωτικό WC και ντους, κεντρική θέρμανση για το χειμώνα και κλιματισμό για το καλοκαίρι και την τηλεόραση.

Το 1987 το Αιγινήτικο Αρχοντικό ανέλαβε ο κ.Φώτης Βουλγαράκης, που ανακαίνησε όλο το κτίριο και το μετέτρεψε σε ένα Α’ κατηγορίας παραδοσιακό ξενοδοχείο.

Το Αιγινήτικο Αρχοντικό είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Σύστημα αξιολόγησης Crown: A' Κατηγορίας
Ανοιχτό: Όλο το χρόνο
Συνολικός αριθμός δωματίων: 12
Συνολικός αριθμός κλινών: 20

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αγίου Νικολάου και Θωμαΐδος 1
Αίγινα, Σαρωνικός, 180 10


Email:
aeginitikoarchontiko@gmail.com

Τηλ: +30-22970-24968
Κιν: +30-698-301-6003
Fax: +30-22970-26716